Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. 86-391-5660485 info@faywoll.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Νότια Αμερική,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  PINGAN

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  300~500

 • Ετήσιες πωλήσεις

  20000000-50000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1985

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  2000

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-391-5660485

Εισαγωγή

Η ελαφριά Co. μηχανημάτων βιομηχανίας PingAn Qinyang, ΕΠΕ είναι μια από τις επιχειρήσεις μελών του εγγράφου της Κίνας που κάνουν την ένωση μηχανημάτων. Είμαστε ένα μεγάλο έγγραφο κάνοντας την έρευνα & την ανάπτυξη τεχνολογίας επιχειρηματικής ενσωμάτωσης εξοπλισμού, το σχέδιο, την κατασκευή, και τις εμπορικές υπηρεσίες. 

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ιδρυμένη το 1985, η επιχείρηση ίδρυσε μια μεγάλης κλίμακας τυποποιημένη κοινή επιχείρηση αποθεμάτων σύμφωνα με το σύγχρονο επιχειρηματικό μηχανισμό το 2006, και έχει τώρα 178 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 24 μηχανικών και τεχνικών, και 8 ανώτερους μηχανικούς από Xi'an Walmet. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην του χωριού βιομηχανική ζώνη λι, πόλη Qinyang, επαρχία Henan, Κίνα, που καλύπτει μια περιοχή 6000m2, και έχει 1 τμήμα Ε&Α, 8 σύγχρονα εργαστήρια κατασκευής, 1 κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης και έχει περισσότερα από 50 σύνολα μεγάλου και μεσαίου μεγέθους εξοπλισμού με μια σειρά λειτουργιών, όπως η επιστημονική έρευνα, το σχέδιο, η παραγωγή, η δοκιμή, η συνέλευση και η ανάθεση. Η επιχείρηση έχει περάσει το ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000 η διεθνής και απολαύει του δικαιώματος της εισαγωγής και της εξαγωγής.

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Το κύριο προϊόν της επιχείρησής μας είναι μεγάλο έγγραφο μεγέθους κατασκευάζοντας τη μηχανή. Το μεγαλύτερο πλάτος μηχανών εγγράφου που παράγουμε φθάνει σε 6000mm, απασχομένος στην ταχύτητα 700m/min. Οι κύριες γραμμές παραγωγής περιλαμβάνουν τις συσκευάζοντας γραμμές παραγωγής εγγράφου με μια ετήσια παραγωγή 20,000-2,000,000 τόνων, τις πολιτιστικές γραμμές παραγωγής εγγράφου με μια ετήσια παραγωγή 10,000-100,000 τόνων, τις γραμμές παραγωγής εγγράφου ιστού με μια ετήσια παραγωγή λιγότερο από 20.000 τόνων και τις διάφορες ειδικές γραμμές παραγωγής εγγράφου. Η επιχείρησή μας εξυπηρετεί το έγγραφο κάνοντας τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εγκαταστάσεων, τη διαδικασία παραγωγής, το γενικό σχέδιο, την επεξεργασία εξοπλισμού, την εγκατάσταση και τη διόρθωση, κατάρτιση εργαζομένων, υπηρεσία μεταπωλήσεων και ούτω καθεξής.

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Με την αρχή της τίμιας διαχείρισης, λεπτή διαχείριση και υψηλός - η ποιοτική υπηρεσία, η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει γρήγορα τα τελευταία χρόνια, και έχει αναπτύξει έναν τρόπο ασφαλούς λειτουργίας, ο οποίος καθιστά όλα τα είδη εξοπλισμού κατασκευής χάρτου τεθειμένα στην αγορά εσωτερικού και στο εξωτερικό και των λαμβανόμενων καλών σχολίων από τους πελάτες μας.

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Ιδρυμένη το 1985, η επιχείρηση ίδρυσε μια μεγάλης κλίμακας τυποποιημένη κοινή επιχείρηση αποθεμάτων σύμφωνα με το σύγχρονο επιχειρηματικό μηχανισμό το 2006, και έχει τώρα 178 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 24 μηχανικών και τεχνικών, και 8 ανώτερους μηχανικούς από Xi'an Walmet.

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας εξυπηρετεί το έγγραφο κάνοντας τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εγκαταστάσεων, τη διαδικασία παραγωγής, το γενικό σχέδιο, την επεξεργασία εξοπλισμού, την εγκατάσταση και τη διόρθωση, κατάρτιση εργαζομένων, υπηρεσία μεταπωλήσεων και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε 178 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 24 μηχανικών και τεχνικών, και 8 ανώτερους μηχανικούς από Xi'an Walmet για να παρέχουμε την πλήρη διαβούλευση συνόλου, το σχεδιασμό, και τη συντήρηση στους πελάτες μας.

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Delivery

Εικόνες συσκευασίας!

 

Όλα τα μέρη του εγγράφου μας που κατασκευάζουν τη μηχανή πριν από την παράδοση που θα συσκευάσουμε καλά για να αποφύγουμε damadges συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Εικόνες των εμπορευματοκιβωτίων φόρτωσης!

 

Κατά φόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων, τη χρησιμοποιούμε τα ισχυρά σχοινιά χάλυβα για να καθορίσουμε τα μέρη μηχανών εγγράφου μας για να σιγουρευτούμε ότι είναι ασφαλείς και σε καλή κατάσταση όταν φθάστε μύλος εγγράφου του πελάτη μας (εγκαταστάσεις εγγράφου).

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5